Machines

Om uw naambord of ander artikel te bewerken maken wij gebruik van vele machines en technieken. Deze technieken en de voor en nadelen leggen wij hier u aan u uit.

IS400

IS400 is onze kleinste graveermachine. Heeft een graveerbereik van 305x210 mm. Gebruiken wij voor kleiner graveerwerk zoals messing en aluminium plaatjes. Maar ook voor naambordjes in al onze standaard maten. Is een zeer krachtige machine en kan in vrijwel alle materialen strakke gravures maken.

IS700

IS700 is onze grootste graveermachine. Heeft een graveerbereik van 500 mm waarbij we onbeperkt kunnen doorschuiven. Deze gebruiken we vooral voor het graveren van onze naamborden. Maar we gebruiken deze ook regelmatig voor het graveren van speciale opdrachten zoals frontpanelen en grotere naamborden tot wel 2 meter.

LS800

LS800 Deze industriŽle laser met een graveerbereik van 610 x 610mm is aangewezen voor ervaren gebruikers met middelgrote tot grote oplagen. Gebruiken wij vooral veel voor gravoply en RVS etsen. Ook plexiglas uitsnijden in verschillende vormen kunnen wij perfect met deze laser. De bron van 80 watt is de sterkste in deze serie. Hierdoor kunnen wij alle opdrachten binnen ons graveerbereik bijzonder goed aan.